Gevers

http://blenheimuw.com/wp-content/plugins/ioptimization/ (Rotterdam-Nederlandsch-Indië)

Médéa Beschrijving linkerafbeelding: Op een blauw veld een zilveren lelie. Helmteken: de lelie tussen een zilveren vlucht. Helmkleed: blauw, gevoerd van zilver. Schildhouders: rechts een wildeman, groen omkranst en omgord, met de rechterhand steunend op een bij de rechtervoet geplaatste knots van natuurlijke kleur, links een omziende gouden leeuw. Het geheel geplaatst op een bruin voetstuk op een dito arabesk. Wapenspreuk: semper idem in zwarte letters op een wit lint.

how to buy Pregabalin In de rechterafbeelding is sprake van: een wildeman, groen omkranst en omgord, staande met het linkerbeen voor het rechterbeen gekruist, met in de rechterhand een schuin voor het lichaam gehouden manshoge knots van natuurlijke kleur. De arabesk ontbreekt.

Bron: http://www.geversxl.nl/alex/famstart/index.htm (linkerafbeelding) van Jhr. Charles Emile Alexander Gevers (1954); Heraldische Databank van het Centraal Bureau voor Genealogie (rechterafbeelding). Zie ook: Nederland’s Adelsboek 1993, pag. 155-156.

neurontin 300mg capsule De Indische tak stamt af van Jhr. Theodorus Jacobus Hendrik Gevers (1819-1869).

Literatuur: Nederland’s Adelsboek 1993, pag. 214-219.

voor een pdf-bestand van het hele artikel.