Onderzoeksdossiers

Via dit submenu kun je door SIGE opgestelde onderzoeksdossiers gratis raadplegen en downloaden. Zij zijn bedoeld als een uitnodiging voor het verder doen van onderzoek naar de betreffende families met als doel het opstellen van een genealogie.

Als je besluit het onderzoek naar een bepaalde familie op te pakken, is het natuurlijk wel handig als je ons dit zou willen melden. Bij het betreffende dossier geven wij dan aan dat iemand met die familie bezig is (we vermelden alleen je naam als we daarvoor van jou toestemming hebben gekregen). Anderen die in dezelfde familie geïnteresseerd zijn, kunnen we dan contact met je laten opnemen (vanzelfsprekend ook alleen met jouw toestemming).

Als je tijdens je onderzoek tegen dingen aan loopt waarmee je niet direct goed raad weet, kun je contact met ons opnemen (redactie@indischgenealogischerfgoed.nl). Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard stellen wij het op prijs als je een door jou opgestelde genealogie ter publicatie op de website van SIGE wilt aanbieden, maar verplicht is dit natuurlijk niet.