Eerste editie SIGE-Magazine verschenen

MyHeritage sponsort DNA kits voor Monografie Toegoe
11 oktober 2020
SIGE-helpdesk genealogie en heraldiek
22 januari 2021

Eerste editie SIGE-Magazine verschenen

Vandaag is de eerste editie verschenen van het SIGE-Magazine, het twee maal per jaar verschijnende magazine van Stichting Indisch Genealogisch Erfgoed (SIGE). Als je op de link klikt, kom je bij het eerste nummer https://indischgenealogischerfgoed.nl/sige-magazine.

Mocht je een bericht willen ontvangen als een nieuwe editie verschijnt,  dan kun je ons dit in een e-mail aan info@indischgenealogischerfgoed.nl laten weten.
Je kunt SIGE-magazine niet alleen op de website van de stichting doorbladeren en lezen, maar ook (gratis) downloaden door op het derde icoontje van rechts (print) te klikken, vervolgens op print all pages en het document ten slotte als pdf op je bureaublad op te slaan.
Op de website van SIGE kun je, mocht je ons nog niet kennen, lezen wie wij zijn, waar we voor staan en wat wij doen.
Een belangrijke taak die wij onszelf hebben opgelegd, is het zoveel mogelijk op de website van SIGE publiceren van Indische genealogieën die voor bezoekers van de website gratis toegankelijk zijn (lezen en downloaden). Iedereen die zijn genealogie of familiegeschiedenis op de website van SIGE zou willen publiceren is van harte welkom en mag desgewenst rekenen op advies en hulp van een deskundige redactie.
Verder werken we vanzelfsprekend graag samen met iedereen die de Indische genealogiebeoefening een warm hart toe draagt en op dat terrein actief is. Heb je ideeën over hoe we eventueel zouden kunnen samenwerken, laat het ons dan weten.
Wij vinden het natuurlijk prettig als je SIGE in de toekomst zou willen blijven volgen en eventueel zou willen ondersteunen met een eenmalige of periodieke donatie waarvan je de hoogte zelf kunt bepalen. Eventuele donaties dragen er toe bij dat wij ook in de toekomst genealogische projecten kunnen uitvoeren die resulteren in interessante publicaties over Indische familiegeschiedenis of aanverwante terreinen.
Ons volgen kan niet alleen via onze website, maar ook via onze Facebookpagina (www.facebook.com/SIGE2019).